Oprettelse af nummer: 0 kr.

Minutpris pr. påbegyndt minut: 
Fastnet: 0,20 kr. Mobil: 0,99 kr.

Opkaldsafgift pr. opkald:
Fastnet: 0,20 kr. Mobil: 0,20 kr.

Oprettelse af nummer: 0 kr.

Minutpris pr. påbegyndt minut:
Fastnet: 0 kr. Mobil: 0,99 kr.

Opkaldsafgift pr. opkald:
Fastnet: 0 kr. Mobil: 0,20 kr.

Oprettelse af nummer: 0 kr.

Minutpris pr. påbegyndt minut:
Fastnet: 0 kr. Mobil: 0 kr.

Opkaldsafgift pr. opkald:
Fastnet: 0 kr. Mobil: 0 kr.

 

Når du har fundet det telefonabonnement, der passer dig, så klik her   Bestil

 

Billig telefoni over din Bredbåndsforbindelse

Med TrioNet telefoni udnytter du din internetforbindelse endnu bedre - og funktionaliteten bevares, som den kendes fra fastnettelefoni. 

  • Ring som du er vant til fra din fastnettelefon
  • Behold dit nuværende fastnetnummer
  • Benyt fortsat din nuværende fastnettelefon
  • Ring uden at computeren er tændt
  • Ring uden at det går ud over din internethastighed
  • Vis nummer, Viderestilling og Telefonsvarer er inkluderet i abonnementet
  • Du betaler ikke noget for oprettelsen og der er ingen binding.

 

Tre typer abonnementer

Du har frihed til selv at vælge telefonabonnement hos TrioNet. De telefoniprodukter du kan vælge ud fra, er tre fastlagte og fordelagtige løsninger. Vi kalder dem: ”Forbrugsafregnet”, ”Fri tale til fastnet” og ”Fri tale til fastnet og mobil”. Nedenfor kan du læse om de enkelte pakker.

 

Forbrugsafregnet

Dette abonnement er til dig, der kun taler lidt i telefonen. Med forbrugsafregnet telefoni betaler du kun for den tid du snakker udover den faste pris på 19 kr. om måneden. Minutprisen er kun 20 øre for fastnet og 99 øre for mobiltelefoner. Dette gælder naturligvis kun for alle opkald der går igennem og ikke for blot at ringe op.

 

Fri tale til fastnet

Med denne pakke får du helt fri tale fra og til alle fastnetnumre. Dette er en fordel, hvis du primært ringer fra din fastnet og ikke så meget fra din mobiltelefon. Prisen er 79 kr. om måneden. Vær opmærksom på at prisen, vil blive højere, hvis du også ringer til mobil.

 

Fri tale til fastnet og mobil

Hvis du taler meget i telefon eller blot ønsker frihed til at kunne ringe ubegrænset til både fastnet og mobil, så bør du overveje denne pakke. Her betaler du en fast pris på 179 kr. om måneden og så skal du ikke tænke på, hvor meget du taler.

Vær opmærksom på, at ved ”Fri tale til fastnet” og ”Fri tale til fastnet og mobil”, kan du ikke tale mere end en time ad gangen. Gør du det, skal du betale de takster, der er gældende for et almindeligt Forbrugsafregnet abonnement. Du kan naturligvis også ringe op på ny - så kan du igen tale i op til en time, uden at det koster dig noget.

 

 

* Bemærk følgende: "Fri tale - Fastnet" gælder til dansk fastnet og "Fri tale - Fastnet og Mobil" gælder til dansk fastnet og dansk mobil. Priserne inkluderer ikke 70 og 90 numre samt sær- og udenlandske numre. Alle abonnementer indeholder "vis nummer", viderestilling og telefonsvar. Flytning af eksisterende fastnetnummer koster 90,00 kr. Der tages forbehold for trykfejl og ændringer.