Internet

Vi har sammensat vores internetprodukter således, at vi tilgodeser medlemmernes forskellige behov og forbrug. Den laveste hastighed hedder 2/1 Mbit og er til dem, der har et begrænset forbrug, og som har tid til at vente, når der surfes eller tjekkes e-mail. Den højeste hastighed går helt op til 115/15 Mbit og er til de medlemmer, der ikke ønsker at være begrænset på nogen måder. Du finder en liste over de forskellige internethastigheder samt vejlendende priser under internet.

Når du vælger en internetløsning fra TrioNet, kan vi tilbyde foreningen at vælge mellem en individuel eller en kollektiv aftale. 

Individuel aftale
Internetløsningen, som den kendes fra branchen. Der forelægger selvfølgelig et konkurrencedygtigt udbud igennem antenneforeningen, hvorfra medlemmerne har frihed til at vælge mellem produkterne.

Kollektiv aftale
Et kollektivt tillbud er en løsning, der vil øge foreningernes selvstændighed og indtægter ved at gøre alle medlemmer internet-potentielle gennem grundpakken - til en stærkt reduceret pris. Alle medlemmer tilkobles en 2/1 Mbit samt forbrugsafregnet telefoni, men har mulighed for at opgradere til en hver tid. 

 

Vores Tv- og bredbåndsrådgivere kommer til en hver tid forbi din forening til en uforpligtende snak omkring jeres muligheder og hvad vi kan tilbyde jer. Du finder kontaktoplysinger på vores rådgivere her.