Internet installation

Internet installation er nødvendigt for at hjælpe medlemmerne i gang med deres nye internetforbindelse. Der er tre forskellige måder vi kan hjælpe medlemmerne i gang på alt efter den enkeltes behov.

1. Har medlemmerne et dataudtag er det muligt med en "Gør-det-selv-installation". Medlemmerne modtager det nødvendige tekniske udstyr med posten og tilslutter selv.

2. Hvis et medlem ikke har et dataudtag, tilbydes en "Standardinstallation". Foreningens eller TrioNets installatør installerer dataudtag og tilslutter det nødvendige tekniske udstyr. TrioNet yder tilskud til montering af dataudtag hos én af antenne- eller boligforeningens godkendte installatører.

3. Ønsker det enkelte medlem yderligere hjælp end ovenstående tilbydes "Professionel installation". En installatør tilslutter det tekniske udstyr, hustandens computer og opsætter mail, hvis ønsket og forudsat medlemmet har licens til de nødvendige programmer. TrioNet yder tilskud til montering af dataudtag hos én af antenne- eller boligforeningens godkendte installatører.

 

Vi sikrer høj driftssikkerhed
Når I indgår et samarbejde med TrioNet, sørger vi for at overvåge nettet hver dag – fra vores hovedstation til brugernes installationer. Dette giver jer og jeres medlemmer sikkerhed for hurtig fejlretning.

Jeres medlemmer har nem adgang til teknisk support, som alle ugens hverdage kan hjælpe med at få styr på og give information om produkterne fra TrioNet. Medlemmerne kan ringe direkte til TrioNets supportteam frem for foreningens bestyrelse. I slipper derved for bekymringer om medlemmernes tv- og datasignaler.

Få mere information om TrioNet og service hos vores tv- og bredbåndsrådgiver her