Til dig der har et begrænset forbrug og som har tid til at vente, når der surfes eller tjekkes e-mail. Denne forbindelse anbefales til dig, som spiller i et begrænset omfang på nettet, eller til dig, der anvender forbindelsen, f.eks. i et sommerhus. 

 

 Til dig der ønsker at sende lettere fotos til vennerne, tjekke facebook og foretage enkelte afspilninger i HD kvalitet fra f.eks. Netflix eller ViaPlay. Forbindelsen anbefales til familien med et moderat tidsforbrug på nettet. 

 

Til dig der ønsker at downloade og streame film og serier i 4K kvalitet fra online tjenester, efterhånden som de bliver tilgængelige. Kapaciteten er stor nok til at flere personer kan streame eller spille fra flere enheder samtidig. Denne forbindelse er fordelagtig til familien, som er meget online.

 

Anbefales til dig, der ønsker hurtigt internet til at streame film eller har større filer, der skal sendes ubesværet. Hastigheden har tilstrækkelig kapacitet til at hele husstanden både kan afspille musik, tjekke nyheder og facebook, besvare mails, spille de nyeste online spil og se film uden, at der fremkommer forstyrrelser. Velegnet til hjemmearbejde eller andre krævende opgaver.

 

Til dig der ikke ønsker at være begrænset på nogen måder. Denne forbindelse giver dig muligheden for at udnytte fremtidens bredbåndshastighed. Forbindelsen har nok kapacitet til at hele familien vil kunne foretage sig netop, hvad de har lyst til uden, at resten af familien mærker til den høje aktivitet. 

 

 

 

Når du har fundet den internethastighed, der passer dig, så klik her     Bestil

 

0 kr. i oprettelse og ingen binding

 

Til ovenstående abonnementer hører følgende altid med:

  • Ubegrænset forbrug
  • Ubegrænset e-mail adresser pr. medlem
  • Webmail
  • POP3 & IMAP
  • Mulighed for at bruge foreningens domæne
  • Modem med Wi-fi til medlemmerne
  • Support via telefon, mail og facebook 

Udover ovenstående kan du via Selvbetjeningen vælge følgende tillægsprodukter måned for måned: Fast IP-adresse og ekstra upload

 

Priserne er vejledende. Kontakt derfor din antenne- eller boligforening for at høre hvad internet koster i netop din forening.

* Der stilles særskilte krav til antenneanlæget, før denne hastighed kan leveres