Flexibelt, underholdende og nemt!

Vores løsninger bygger først og fremmest på disse tre grundsten:

Flexibelt - som forening er I ikke bundet af faste produkter og pakkeløsninger. I kan selv designe og sammensætte jeres løsninger til medlemmerne - derved understøttes foreningens selvstændighed.

Underholdende - det er jo i virkeligheden det, som det hele handler om! Vi leverer underholdende tjenester nemt og bekvemt ud i de danske hjem.

Nemt - vi stræber efter at gøre det nemt for både forening og medlemmer at forstå og bruge vores produkter.  

 

8 fordele ved at vælge TrioNet

Vi sælger ikke mere end, hvad I har behov for
Vi dikterer ikke en fast pakkestruktur, men i stedet kan I frit sammensætte jeres løsning til medlemmerne.

Vi følger den hurtigt voksende udvikling på internethastigheder
Med foreningens eksisterende coax-anlæg, sikrer vi, at jeres forening altid har båndbredde nok. TrioNet gør brug af den avancerede og kendte docsis teknologi, der bevirker, at medlemmerne år efter år får leveret tidssvarende internethastigheder. 

Vi leverer totalløsninger 
TrioNet kan levere både tv, internet og fastnettelefoni. Vi råder selv over samtlige ressourcer og funktioner. Vi står for hele processen fra start til færdig installation og vi leverer kundesupport og nødvendig information til medlemmerne. Det betyder, at der kun er ét sted du og dine medlemmer skal henvende sig. 

Vi går ind for selvstændighed og indflydelse til foreningerne
Vi ser en tendens til at både foreninger og medlemmer ikke ønsker at være underlagt faste koncepter, men i stedet ønsker tilpassede løsninger. Derfor ønsker vi at understøtte selvstændigheden ved at give medindflydelse til foreningerne, så både tv, internet og telefoni bliver skræddersyet til den enkelte forenings behov og ønsker.

I får overskuelige produkter og lave priser
TrioNets produkter er for den prisbevidste. Sammen med foreningen sammensætter vi produktudbuddet ud fra de vejledende priser. Samtidig er der ingen skjulte omkostninger, så du ved, hvad du skal betale, når du har valgt din løsning.

Vi ønsker tæt dialog med foreningerne og medlemmerne
Vi vil servicere foreninger og medlemmer på en nærværende og personlig måde. På denne måde har vi de bedste forudsætninger for at udvikle på vores produkter, koncepter og service, så de skaber mere værdi, glæde og underholdning i hverdagen for både foreninger og medlemmer.

Vi sørger for en målrettet og forståelig kommunikationen til medlemmerne
Vi sørger for, at medlemmerne får den information, de skal bruge, og samtidig er vi behjælpelig med yderligere markedsføring og kommunikation, når medlemskartoteket skal forøges. 

Medlemmerne får en effektiv kundeservice
Som kunde hos TrioNet kan medlemmerne kontakte vores supportteam, når de har brug for hjælp og vejledning. De kan både kontakte os på telefon, mail eller på facebook. Du vil altid møde engagerede medarbejdere, der vil hjælpe og vejlede dig. Vi har samtidig 24 timers overvågning på driftsikkerheden, og vi rykker selv ud, hvis det er nødvendigt.